U13 in Utrecht

Afgelopen zonnige zondag (18 mei) was het ‘Onder 13’ toernooi in Utrecht, georganiseerd door Daphne en Michel. Airborn was goed vertegenwoordigd. Mijn dochters Loïs en Frederique deden ook mee. Voor Frederique was het de eerste keer en ze vond het erg spannend. Ze bekeek de eerste  wedstrijd van haar team op een afstandje en besloot het laatste punt mee te doen. De rest van de dag heeft ze met veel enthousiasme gefrisbeed. Het team van Loïs had erg sterke tegenstanders, waardoor de moed hen wat in de schoenen zakte. Nadat er een clubgenoot van Thijmen van de Tijgers hun wat goede tips gaf, zat de spirit er weer goed in. Leuk toch!
Omdat bij de jongste jeugd niet als vereniging meedoet aan de jeugdspeeldagen, maar de jeugdspelers in de teams door elkaar worden gemixed is er niet een club die als beste kan eindigen, maar een team. Bij de u-11 heeft het team dat de eerste plek gehaald, ook de spirit prijs gewonnen. Bij de U13 werden de prijzen over twee teams verdeeld.
Langs de lijn was het gezellig en lekker in de zon. Voor de overhitte kids stonden emmers water klaar om je te verkoelen. Kortom: top georganiseerd!